Nieuws

Mansveld in de startblokken voor Alpe d'HuZes

Tijdens de viering van het 55-jarig bestaan van Mansveld ontving Ruud Mansveld een cheque t.w.v. €4.000,- voor Alpe d’HuZes. Een jubileum cadeau van alle medewerkers van het Eindhovense familiebedrijf.  Inmiddels blijkt dit de aanleiding  te zijn geweest om de uitdaging aan te gaan en op 7 juni 2018 de Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Al vele jaren sponsort Mansveld andere deelnemers aan Alpe d'HuZes en nemen werknemers en directieleden individueel deel. Dit jaar komt Mansveld in actie met het hele bedrijf en bijna alle medewerkers dragen wel een steentje bij in de vorm van een donatie of actie.

Op 07 juni 2018 gaat een Mansveld team naar Frankrijk om de Alpe d’Huez te beklimmen. 18 mensen met 1 taak: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, zodat er niemand meer doodgaat aan deze vreselijke ziekte.

Corporate Vitality
Mansveld wil met de deelname ook de algehele gezondheid van de medewerkers stimuleren. Zo kunnen medewerkers deelnemen aan de trainingssessies en aan de speciaal georganiseerde workshops over sporten.

Alpe d’HuZes evenementendag!
Op zaterdag 21 april vindt bij Mansveld een grote open dag plaats die in het teken staat van Alpe d’HuZes. Iedereen is welkom om die dag een kijkje te nemen bij het bedrijf gelegen aan Le Havre 1 in Eindhoven. Het exacte programma wordt nog uitgewerkt, wel is duidelijk dat er allerlei activiteiten rondom het bedrijventerrein worden georganiseerd wat een onvergetelijke dag zal opleveren.

Trots
Zowel directie als medewerkers zijn trots op de deelname aan Alpe d’HuZes. Er is een hoog doel gesteld, namelijk het binnenhalen van € 50.000 voor het KWF. Geen bescheiden doelstelling maar met de inzet en het enthousiasme van alle betrokkenen, gaat iedereen er vol voor!

Wilt u ook Manveld steunen? Kijk dan op: www.mansveld.nl/opgevenisgeenoptie/

Speciaal voor de Alpe d’HuZes is deze aparte website aangemaakt.. Op de website is een hoofdrol weggelegd voor de sponsoren en worden alle updates geplaatst over het team, de trainingen, acties en evenementen. Ook wordt hier informatie gegeven over het verbeteren van je gezondheid en worden trainingsschema’s voor zowel fietsers als lopers gepubliceerd.

Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel dat uiteindelijk niemand meer doodgaat aan kanker. Fietsers, lopers en wandelaars van Alpe d’HuZes hebben in de tien jaar dat de actie nu bestaat, in totaal een bedrag van ruim 141 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Al het geld dat deelnemers ophalen gaat rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds wordt door KWF besteed aan drie thema’s: ‘Nieuwe ontwikkelingen’ (het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeks-ideeën), ‘Ambitie’ (een geldprijs voor jonge ambitieuze kankeronderzoekers) en ‘Hermannetjes’ (onderzoek dat een zetje kan gebruiken zodat de patiënt sneller resultaat ervaart).

Ook iets doen?
Deelnemers aan Alpe d’HuZes kunnen zich individueel of met een team inschrijven via www.opgevenisgeenoptie.nl. Het inschrijfgeld is 125 euro; hiervoor krijgt de deelnemer persoonlijke koerskleding en een startnummer. Via een persoonlijke actiepagina kunnen deelnemers actievoeren om sponsorgeld op te halen.

Iets doen kan natuurlijk ook door een van de deelnemers of de organisatie te sponsoren, of door te helpen als vrijwilliger. Op www.opgevenisgeenoptie.nl is hier alle informatie over te vinden.

*Noot voor de redactie

 

Naam

Jord Kierkels

Anke Tielemans

Telefoon

06 508 113 74

040 259 10 56

Email

marketing@mx.nl

marketing@mx.nl


Terug naar Over ons