Schakel- en Besturings計anelen

Al vanaf de oprichting van Combinatiebouw in 1962 is de corebusiness, productie van schakel- en besturingspanelen. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de belangrijkste drijfveer van Mansveld Combinatiebouw.

Voor elke vraag een passend besturingssysteem 
Op onze afdeling projecten maken we besturingssystemen voor een grote diversiteit aan klanten en markten. Van de besturing van de koelinstallatie in de supermarkt, drukrioleringssystemen en openbare verlichting, tot en met machine-, proces- en industriële besturingen. Combinatiebouw heeft kennis en ervaring van al deze specialismen in eigen huis.

Vanaf ontwerp tot en met het in bedrijf stellen zijn wij uw partner
Hardware engineering met Eplan, software engineering voor het gewenste PLC fabricaat en levering van de panelen met A-merk componenten, staan borg voor een goede besturing voor uw installatie, machine of systeem. Doordat we onderdeel zijn van Mansveld projecten en services, kunnen we het project volledig voor u verzorgen.

Specialisme en logistiek, de combinatie voor onze serieproductie
De middelgrootte en kleine series produceren wij in onze serielijn. Daar waar de specialisatie in techniek en logistiek bij elkaar komen, weten wij onze klanten te helpen met standaardisatie en flexibele productie van terugkerende besturingssystemen. Na het bouwen van een eerste prototype of nul serie, is de besturingskast voorbereid om op basis van draadlijsten en montage-instructies gebouwd te worden. Kwaliteit wordt geborgd in onze eindcontrole, waar elke kast getest wordt voor hij onze fabriek verlaat.


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.