Assemblage

De afdeling kabelassemblage levert van eenvoudige tot zeer complexe kabelbomen voor de automotive industrie en de machinebouw. De middelgrote en kleine series worden door ons op een professionele en flexibele manier geproduceerd. Snelle doorlooptijden kunnen gerealiseerd worden.

Ontwerp
Het ontwerpen van de kabelbomen gebeurt in het pakket E-plan Harnessing. Hiermee kan de kabelboom volledig uitgetekend en ontworpen worden en ook in machine of voertuig geprojecteerd worden.

Machinepark
Ons machinepark bestaat uit 2 volautomatische knip- strip automaten van Komax, die beide inktjet codering en 2 applicators hebben om de geknipte draden te voorzien van terminals. Persen, soldeerstations en een Schunk ultrasoon lasapparaat zorgen ervoor dat we elke technische uitdaging aan kunnen.

Voor onze eigen productie
Van schakelkasten en machinebekabeling, al de draad en kabel wordt door onszelf gemaakt. Dit biedt een meerwaarde in het efficiënt werken op die afdelingen. Het compleet leveren van besturingssystemen wordt hiermee tot het hoogste niveau gerealiseerd.

MVO
Door een goede voorbereiding, productieautomatisering en begeleiding kunnen we in deze afdeling een groot aantal mensen plaatsen met een “achterstand tot de arbeidsmarkt” We werken hierin samen met enkele sociale werkvoorziening organisaties.


Terug naar Technologieën

Bel mij

stuur ons uw telefoonnummer, wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen of bel naar 040 - 259 11 11.


Hartelijk dank voor uw bericht.

Helaas is er iets misgegaan met het versturen van uw bericht, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.