Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/combinatiebouw.nl/httpdocs/includes/functions.php on line 48 Mansveld Combinatiebouw

Nieuws

Mansveld Combinatiebouw behaalt hoogste niveau op de PSO-Prestatieladder

Mansveld Combinatiebouw bereikte Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument én keurmerk van TNO (Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek). PSO meet objectief de mate van sociaal ondernemen en maakt dit zichtbaar. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Mansveld Combinatiebouw op een goede manier werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inclusief werkgeverschap
Het doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen ze niet alleen door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. PSO kiest er bewust voor producten of diensten in te kopen bij sociale werkplaats bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving waarin iedereen mee mag doen.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder
Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl. Daar staat ook een interessante animatie, die de PSO in twee minuten uitlegt.


Terug naar Over ons