Werken bij

Werken bij

Kans op persoonlijke ontwikkeling
Bij Mansveld Combinatiebouw vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen. Er wordt ruim aandacht besteed aan de balans tussen uitdaging en ambitie in het werk, en waardering en ontplooiing van onze medewerkers. Daarom bieden wij doorgroeimogelijkheden, opleidingen en... de kans om fouten te maken. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid. Trainee en opleidingsprogramma's zijn bij ons goed ingeburgerde begrippen.

MVO
Door een goede voorbereiding, productieautomatisering en begeleiding kunnen wij binnen Mansveld Combinatiebouw een groot aantal mensen plaatsen met een “achterstand tot de arbeidsmarkt”. We werken hierin samen met enkele sociale werkvoorzieningsorganisaties.

Opleidingen
Mansveld Combinatiebouw biedt schoolverlaters de kans om binnen het bedrijf een leerovereenkomst af te sluiten in samenwerking met het Summacollege. Vakopleidingen in de besturingstechniek, maar ook in een aantal administratieve functies behoren tot de mogelijkheden. Het voordeel van dit soort opleidingen is de combinatie tussen training on the job (leren van collega's) en de theorie van de vakopleiding. Dit geeft een impuls aan je persoonlijke ontwikkeling en vergroot zeker je kansen om door te groeien.

Al jaren zijn we actief binnen het Summa college en met de regelmaat hebben wij leer-werk plekken voor BBL-studenten. Ook voor BOL studenten zijn stageplekken beschikbaar.

 

Leerlingen van het techniekhuys krijgen bij ons de kans om het vak van
paneelbouw monteur te ervaren. Indien dit bevalt is er altijd de mogelijkheid om via ons een leerweg te volgen waarbij vakdiploma's behaald worden. 

 

 Al onze mensen worden in de gelegenheid gesteld om opleidingen te volgen, om te kunnen  groeien binnen ons bedrijf. Voor alle vakopleidingen zijn we geaccrediteerd door Kenteq. In 2013 zijn wij dan ook genomineerd voor beste leerbedrijf van Zuid-Nederland.

 

Na een overname in November 2012 van de activiteit kabelassemblage van de Ergonbedrijven in Valkenswaard, is er nu een verregaande samenwerking voor het plaatsen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Ook WSD is inmiddels een vaste partner voor personeel in onze kabelassemblage afdeling. De aanvulling van deze mensen in onze productie geeft ons extra mogelijkheden om flexibel te kunnen reageren op de marktvraag.

 

 


Terug naar Over ons